Uslovi Korišćenja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala sa ovog sajta, saglasni ste da u potpunosti prihvatate pravila i uslove korišćenja opisana u ovom obaveštenju!

Kompletan sadržaj sajta Zanimljiva-Geografija.COM namenjen je isključivo za razonodu, informisanje, reklamu i promociju a nikako za korišćenje u ilegalne svrhe, niti za promovisanje istih. Zanimljiva-Geografija.COM pruža svoje servise korisnicima u dobroj nameri. Sve servise sa sajta koristite na vlastitu odgovornost. Vlasnik ne pruža nikakve garancije za korišćenje sadržaja sajta, pa tako ne može biti odgovoran za bilo koje štete nastale korišćenjem materijala sa sajta. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sajt Zanimljiva-Geografija.COM, ukoliko ne krše uslove korišćenja. Delovi ili ceo sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, publikovani ili distribuirani bez prethodnog odobrenja od strane vlasnika ovog sajta. Bilo kakvo kopiranje ili neovlašćeno korišćenje delova ili sajta u celini smatraće se kao kršenje autorskih prava i biće podložno adekvatnoj kazni. Ukoliko smatrate da je sajt Zanimljiva-Geografija.COM na bilo koji način povredio Vaša autorska prava, slučaj će odmah biti razmotren, a sporan sadržaj odmah uklonjen sa sajta.

Zanimljiva-Geografija.COM u skladu sa zakonom prikuplja određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja naših servisa (IP adresu, vrstu browser-a i operativnog sistema pomoću kojeg je pristupljeno našem sajtu, vreme pristupa i dužinu posete, strane koje posećujete...) Ove podatke Zanimljiva-Geografija.COM koristi isključivo u svrhe poboljšnja samog sajta i njegovih sadržaja, i kako bi svoje servise dodatno prilagodila svojim korisnicima. Zanimljiva-Geografija.COM poštuje privatnost svojih korisnika i posetilaca sajta. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani, osim u slučaju kada je takva obaveza regulisana zakonom.

Vlasnik ovog sajta zadržava pravo da bez prethodne najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila kao i ostale delove sajta! Važeće uslove korišćenja, u svakom trenutku možete pronaći na adresi: http://zanimljiva-geografija.com/uslovi.html

Uslovi Korišćenja | Kontakt